fbpx
Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /customers/f/e/3/medkomp.se/httpd.www/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

☎ 010-500 55 00     ✉ info@medkomp.se

Många snackar - vi lyssnar!

Livet som hyrläkare ger dig bredare erfarenhet, mer variation och bättre villkor, samtidigt som du ägnar mindre tid åt administration och mer tid åt de människor som du träffar.

På Medkomp har vi många års arbetserfarenhet från vården. Vi ser till att du får uppdrag som är utvecklande och utmanande, och som stämmer överens med dina önskemål. Våra konsultchefer ansvarar för ett begränsat antal konsulter för att säkert finnas tillgängliga när du behöver dem.

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar – varje gång.

DÄRFÖR VÄLJER DU MEDKOMP

Stort utbud

Vårt breda utbud av uppdrag i både privat och offentlig sektor garanterar att du får uppdrag som passar dig och din kompetens.

Rätt kompetens

Våra konsultchefer har flera års erfarenhet från sjukvården, vilket innebär att vi förstår din vardag och de utmaningar du möter.

Mindre administration

Ägna mindre tid åt administration och få mer tid för det som är din specialitet: det kliniska arbetet.

Personlig matchning

Din konsultchef ser till att varje uppdrag matchar din kompetens och dina önskemål. Det garanterar dig variation i arbetet och nya möjligheter.

Goda villkor

Vi erbjuder våra läkare konkurrenskraftig ersättning och bra villkor.

Vi tar ansvar

Vi sköter det praktiska åt dig – från intresseanmälan till första uppdraget och utbetalningen av din ersättning. Medan du fokuserar på ditt arbete så sköter vi resten!

Fördelar med att arbeta som hyrläkare

medkomp-kvalitetsskring-sverige1.png

Kvalitetssäkring

Alla våra läkare samarbetar med en personlig konsultchef med yrkeserfarenhet från vårdsektorn. Detta innebär att våra konsultchefer har god insikt i, och förståelse för, läkarnas behov, krav och förväntningar på arbetsplatsen. Med läkarens önskemål i fokus är det konsultchefens uppgift att erbjuda passande uppdrag och arbeta utifrån ett långsiktigt samarbete. 

INTRESSEANMÄLAN – LÄKARE

The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)

Genom att registrera dig godkänner du Medkomps integritetspolicy.

Frågor? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

vrd.png
Medkomp 
Läkare

Telefon: 010-500 55 00
E-post: order@medkomp.se

Kontakt

Gävlegatan 16
113 30 Stockholm

010-500 55 00
info@medkomp.se
 

Följ oss i sociala medier

ARBETA SOM HYRSJUKSKÖTERSKA

Policy

rdda-barnens-medkomp1.png
Medkomp är stolt företagsvän till
Rädda Barnen

NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev läser du mer om Medkomps arbetsområden, uppdateras om aktuella branschnyheter och får information om våra kommande evenemang. 

Genom att registrera dig godkänner du Medkomps integritetspolicy.

© Copyright Medkomp Ab - 2020