SJUKSKÖTERSKOR

Här hittar du några av våra aktuella uppdrag för sjuksköterskor -hör av dig till oss om du är intresserad eller vill höra mer om våra andra uppdrag!

Våra senaste uppdrag

Vi söker Leg. sjuksköterskor till flera medicinavdelningar på Västerviks sjukhus

Uppdrag 1: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning med omhändertagande av patienter inom området stroke/internmedicin/rehab. Arbetet fördelas mellan akutsjukvård och rehabilitering av stroke patienter samt vård och rehabilitering av ryggmärgsskadade patienter samt yngre förvärvade hjärnskadade patienter.

Uppdrag 2: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på avdelning med inriktning hjärtsjukvård. På avdelningen vårdas patienter som genomgått en hjärtinfarkt, har stabil kärlkramp eller andra hjärtrelaterade sjukdomar t ex hjärtsvikt, arytmier, eftervård efter coronarangiografi eller by pass operationer. Inget krav på telemetrikunskap.

Uppdrag 3: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på allmän internmedicinsk vårdavdelning med inriktning på lung- och njursjukvård. Till avdelningen är mottagningar för syrgasutprovning, sömnapné och diabetes knutna.

Kontakt

Birger Jarlsgatan 6D
114 34 Stockholm

010-500 55 00
info@medkomp.se

Följ oss i sociala medier

ARBETA SOM HYRSJUKSKÖTERSKA

Policy

rdda-barnens-medkomp1.png
Medkomp är stolt företagsvän till
Rädda Barnen

NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev läser du mer om Medkomps arbetsområden, uppdateras om aktuella branschnyheter och får information om våra kommande evenemang. 

Genom att registrera dig godkänner du Medkomps integritetspolicy.

© Copyright Medkomp Ab - 2017