fbpx
Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /customers/f/e/3/medkomp.se/httpd.www/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

☎ 010-500 55 00     ✉ info@medkomp.se

Inspireras och utvecklas under årets Socionomdagar

Den 21 och 22 november är det dags för årets upplaga av Socionomdagarna. Under två dagar fylls Stockholmsmässan av spännande föreläsare, utställare och kollegor inom socialt arbete – och Medkomp finns så klart på plats.  

Under en vanlig arbetsvecka är det ofta svårt att hitta tiden att sätta sig in i aktuell forskning och nya rön inom ens kompetensområde. Tanken med Socionomdagarna är att samla yrkeskåren under ett och samma tak, för att skapa möjligheten att diskutera alla de komplexa och angelägna frågor som arbetet omfattar. Mässan är det perfekta tillfället att lära sig något nytt, tanka på inspirationen och mingla med kollegor från hela landet.

Socionomdagarnas omfattande program ger dig chansen att uppdatera dig på det allra senaste från branschen: bland de över 100 programpunkterna hittar du massor av spännande föreläsningar och djupgående panelsamtal. Bland annat kan vi i år lyssna till Bris generalsekreterare Magnus Jägerskog, Marika Markovits från Stockholms stadsmission, författaren och psykoterapeuten Sophie Arnö samt polisen Simon Häggström, specialiserad på människohandel.

Michael Kiszkiel, affärsområdeschef för Medkomp Socionom, kommer självklart att finnas på plats. ”Det ska bli kul att visa nya kontakter vilka vi är, och våra nuvarande konsulter hur mycket vi har utvecklats sedan förra året”, säger Michael. ”Man får otroligt mycket koncentrerade intryck under de här dagarna, och för vår del ger det en väldigt bra helhetsbild jämfört med att sitta på kontoret.” Han påpekar att Socionomdagarnas fullspäckade program dessutom ger en bra fingervisning om rådande trender och tendenser: ”Föreläsningarna och samtalen som förs brukar visa vad som är på agendan och viktigt för socionomer just nu.”

Och vad händer i Medkomps monter? Michael och hans team är minst sagt redo för mässmingel. ”Vi kommer att ha en tävling med 5 000 kronor i potten som går till valfri välgörenhet, plus lite giveaways – och självklart godis!” Kom förbi och säg hej, passa på att jämna ut blodsockret med ett par godisbitar och dela med dig av dina intryck från mässan.

Vi ses på Socionomdagarna!

Kontakt

Gävlegatan 16
113 30 Stockholm

010-500 55 00
info@medkomp.se
 

Följ oss i sociala medier

ARBETA SOM HYRSJUKSKÖTERSKA

Policy

rdda-barnens-medkomp1.png
Medkomp är stolt företagsvän till
Rädda Barnen

NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev läser du mer om Medkomps arbetsområden, uppdateras om aktuella branschnyheter och får information om våra kommande evenemang. 

Genom att registrera dig godkänner du Medkomps integritetspolicy.

© Copyright Medkomp Ab - 2020