fbpx
Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /customers/f/e/3/medkomp.se/httpd.www/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

☎ 010-500 55 00     ✉ info@medkomp.se

Ramavtal i Göteborg öppnar dörrar i Västra Götaland

I februari undertecknade Medkomp ett ramavtal som omfattar alla Göteborgs stadsdelar och kranskommunerna. Det innebär att vi har ett stort utbud av uppdrag att erbjuda i Västra Götaland.

Nio av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg hyr in socionomer. Personalbristen har varit stor, och situationen ibland mycket pressad. Det har lett till att man ibland till och med har tagit in vikarier utan att ha skrivit avtal med dessa. Det betyder att den inhyrda konsultens pris inte har reglerats på förhand – något som har lett till höga slutnotor, mediala diskussioner och enhetschefer i blåsväder. När nu kommunen upphandlade om ett ramavtal låg fokus på att skattebetalarnas pengar inte skulle spenderas på orimligt höga ersättningar. Det är ett mycket fördelaktigt avtal som har tilldelats ett fåtal bemanningsbolag, däribland Medkomp. Eftersom antalet bemanningsbolag är så pass lågt finns goda chanser att skapa en större kontinuitet i konsultflödet.

Ramavtalet erbjuder ett effektivare verktyg för att säkerställa personalstyrkan även med korta tidsmarginaler: bemanningsbolagen inte bara ordnar kompetenta och erfarna vikarier, utan ser dessutom till att ha en ersättare om vikarien till exempel skulle bli akut sjuk. Med andra ord riskerar man inte att stå med en lucka i personalstyrkan när det inte finns utrymme för detta. Å konsulternas sida innebär ramavtalet en större trygghet, då man vet att kommunens uppdrag hamnar hos samma aktörer och man därmed har större möjlighet att söka sig till uppdragen i regionen.

Hos Medkomp är vi väldigt stolta över att ha fått förtroendet att bistå Göteborg med kompetenta socionomer. Du som är intresserad av uppdrag i området, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakt

Gävlegatan 16
113 30 Stockholm

010-500 55 00
info@medkomp.se
 

Följ oss i sociala medier

ARBETA SOM HYRSJUKSKÖTERSKA

Policy

rdda-barnens-medkomp1.png
Medkomp är stolt företagsvän till
Rädda Barnen

NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev läser du mer om Medkomps arbetsområden, uppdateras om aktuella branschnyheter och får information om våra kommande evenemang. 

Genom att registrera dig godkänner du Medkomps integritetspolicy.

© Copyright Medkomp Ab - 2020